VVW Mendonk

VVW-Mendonk & Zonnepanelen

02 Oktober 2022

Om onze club zo rendabel mogelijk te maken is er beslist om een groot aantal zonnepanelen te leggen met batterij. De voorbereidende werken zijn uitgevoerd zodat deze nog dit jaar kunnen geplaatst worden.

-->

VVW Mendonk & AIS

20 September 2020

Op 15 Oktober 2018 hebben we na overeenkomst met Marinetraffic en Vesselfinder en genoeg lokaal programmeerwerk een ontvangst station voor AIS signalen geactivieerd. AIS (Automatic Identification System) heeft meerdere functies. De functie die wij gebruiken met het station is gegevens uploaden naar websites die schepen toelaten om via internet andere schepen of hun eigen schip te volgen.De functie die wij gebruiken met het station is gegevens uploaden naar websites die schepen toelaten om via internet andere schepen of hun eigen schip te volgen.

VVW Mendonk & Aankoop defibrilator

17 September 2020

Op de laatste bestuursvergadering begin September 2020 is er unaniem beslist een defibrilator aan te kopen. Dit toestel wordt aangekocht om onze club nog veiliger te maken. Het toestel zal toegankelijk zijn via de code naar de toiletten en douches. Meer informatie volgt.

VVW Mendonk & Ankerproject

17 September 2020

Onze Yachthaven neemt deel aan het ankerproject tussen VVW clubs. Bekijk de informatie over dit project en geniet van de voordelen die dit prject U als VVW lid kan bieden.

VVW Mendonk & Aan-en Verkoop

17 September 2020

Vanaf 1 September 2020 heeft de website van VVW-Mendonk haar eigen Aankoop en Verkoop pagina. Dit is voor zowel leden als niet-leden. Hier kan men zoekertjes plaatsen en ook het aanbieden van boten, apparatuur enz... Wil U hier beroep op doen, stuur een e-mail naar info@vvwmendonk.com

VVW-Mendonk & Internet

16 September 2020

Onze haven is uitgerust met WIFI, hier kan elke boot, zowel leden als betalende bezoekers gebruik van maken. Zeer binnenkort zal er op de lange steiger nog op 2 plaatsen een access point van i Gigabit bijgeplaatst worden, zodat de dekking dieper in metalen boten optimaal zal zijn. Wil U meer info, aarzel niet om ons te contacteren via info@vvwmendonk.com

VVW-Mendonk klusjesdag September 2020

16/09/2020

Zoals reeds eerder gemeld zal door het risico van Covid-19 de klusjesdag September 2020 niet doorgaan. Doch zullen we dringende herstellingen uitvoeren in kleine groep. Wanneer het zover is zal dit vermeld worden. Er is ook besloten, omdat de klusjesdagen door Covid niet kunnen doorgaan, zal er voor volgende lidgeld ook geen bedrag aangerekend worden omdat de leden geen 8 uur meegewerkt hebben.

Informatie over Uw eigen Communicatie middelen aan boord

16 September 2020

Wil U meer weten over de gekende situatie van Uw radio apparatuur aan boord van Uw schip ? ga dan eens op volgende link van de ITU (International Telecommunication Union) in Genève.

Tijp de naam van Uw of een andere boot en de gegevens komen tevoorschijn.

VVW Mendonk & Drinkwatervoorziening

15 September 2020

De haven is uitgerust met drinkwater op elke kraan, leden en betalende bezoekers kunnen water bunkeren door middel van het nummer voor water te bellen om de kranen te activeren. Voor dit bellen wordt geen gesprek op Uw GSM factuur aangerekend. Na elke activatie blijft het water gedurende 30 minuten actief. Indien meer water nodig is kan meermaals gebeld worden.