VVW Mendonk

VVW-Mendonk & Steunende Leden

18 September 2020

Heb je vrienden en kennissen die onze club heel genegen zijn maar die geen boot liggen hebben in onze haven? Blijven ze graag op de hoogte van onze activiteiten en pikken ze graag wat plezier en vertier mee? Voortaan kunnen zij "steunend lid" worden. Voor 25 euro brengen we graag hun lidmaatschap in orde en krijgen ze uitnodigingen voor de komende activiteiten.Hierdoor bent U lid van VVW Mendonk, U ontvangt ook geen "Varen"

VVW Mendonk & Lidgeld voor 2020

18 September 2020

Weldra ontvangen jullie de factuur voor lid- en liggeld 2021. Deze zal verstuurd worden rond 15/11/2020. We vragen uitdrukkelijk deze te betalen tegen uiterlijk 29/12/2020. Wens je je ligplaats op te zeggen, dan breng je het clubbestuur hiervan op de hoogte VOOR 1 November. .

VVW Mendonk & Sint Jacobskruit in buurt van VVW-Mendonk

18 September 2020

Aan de oevers van de Moervaart groeit dit Sint-Jacobskruid. Dit kruid kan allergische reacties op de huid uitlokken en heeft giftige eigenschappen. Wij hebben reeds de nodige instanties verwittigd maar helaas hebben wij tot op heden niemand gezien om dit probleem aan te pakken. Een verwittigd man, is er twee waard. Bij deze: opgelet!.

Impact scheepvaart Kanaal Gent-Terneuzen op oevers Moervaart

18 September 2020

Sedert jaren spreken we in VVW-Mendonk van Tsunami's op de Moervaart.Hierbij is een vloedgolf te zien bij voorbijvarend zeeschip met te hoge snelheid. De impact van deze grote schepen is enorm op de oevers.

Nieuwe lijst met prijzen om lid 2021 te worden beschikbaar op de leden pagina

12 Oktober 2020

Vanaf heden is op onze "word lid" pagina de nieuwe prijslijst simulator voor 2021 beschikbaar. U kunt deze file downloaden, om te openen, schakel de macro's in voor deze file in exell. U kunt hier elke manier van lid worden of zijn simuleren.