VVW Mendonk

VVW-Mendonk & Steunende Leden

01 Oktober 2022

Heb je vrienden en kennissen die onze club heel genegen zijn maar die geen boot liggen hebben in onze haven? Blijven ze graag op de hoogte van onze activiteiten en pikken ze graag wat plezier en vertier mee? Voortaan kunnen zij "steunend lid" worden. Voor 25 euro brengen we graag hun lidmaatschap in orde en krijgen ze uitnodigingen voor de komende activiteiten.Hierdoor bent U lid van VVW Mendonk, U ontvangt ook geen "Varen"

Ontoegankelijkheid website VVWMendonk

01 Oktober 2022

Wellicht heeft U gemerkt dat de website van VVWMENDONK gedurende een paar weken niet toegankelijk was. Dit kwam door een servercrash waar de website op draait. Dit euvel is opgelost, we werken eraan om de website terug actueel te zetten. Wilt U iets publiceren, stuur een bericht naar info@vvwmendonk.com, we publiceren graag Uw artikel. .

VVW Mendonk & Sint Jacobskruit in buurt van VVW-Mendonk

18 September 2020

Aan de oevers van de Moervaart groeit dit Sint-Jacobskruid. Dit kruid kan allergische reacties op de huid uitlokken en heeft giftige eigenschappen. Wij hebben reeds de nodige instanties verwittigd maar helaas hebben wij tot op heden niemand gezien om dit probleem aan te pakken. Een verwittigd man, is er twee waard. Bij deze: opgelet!.

Impact scheepvaart Kanaal Gent-Terneuzen op oevers Moervaart

25 September 2022

Sedert jaren spreken we in VVW-Mendonk van Tsunami's op de Moervaart.Hierbij is een vloedgolf te zien bij voorbijvarend zeeschip met te hoge snelheid. De impact van deze grote schepen is enorm op de oevers.

Nieuwe lijst met prijzen om lid 2021 te worden beschikbaar op de leden pagina

2 Oktober 2022

Binnenkort is op onze "word lid" pagina de nieuwe prijslijst simulator voor 2023 beschikbaar. U kunt deze file dan downloaden, om te openen, schakel de macro's in voor deze file in exell. U kunt hier elke manier van lid worden of zijn simuleren.