VVW Mendonk

VVW-Mendonk & Vrije Ligplaatsen

01 Oktober 2022

Onze haven kent steeds een groter succes, op dit ogenblik hebben we geen vrije plaatsen, maar plaatsbezetting kan steeds van vandaag naar morgen veranderen. Heeft U vragen over beschikbaarheid van ligplaatsen of andere plaatsen, aarzel niet om Firmin te contacteren. info@vvwmendonk.com"

Uitbreiding WIFI netwerk VVW Mendonk

02 oktober 2022

Sedert deze zomer is het wifi netwerk veranderd op onze club. De snelheid van de wifi is geupgraded van 100 kbit/s naar 1 Gbit, daardoor wordt het internet sneller voor de leden. .

VVW Mendonk & Sint Jacobskruit in buurt van VVW-Mendonk

18 September 2020

Aan de oevers van de Moervaart groeit dit Sint-Jacobskruid. Dit kruid kan allergische reacties op de huid uitlokken en heeft giftige eigenschappen. Wij hebben reeds de nodige instanties verwittigd maar helaas hebben wij tot op heden niemand gezien om dit probleem aan te pakken. Een verwittigd man, is er twee waard. Bij deze: opgelet!.

Impact scheepvaart Kanaal Gent-Terneuzen op oevers Moervaart

18 September 2020

Sedert jaren spreken we in VVW-Mendonk van Tsunami's op de Moervaart.Hierbij is een vloedgolf te zien bij voorbijvarend zeeschip met te hoge snelheid. De impact van deze grote schepen is enorm op de oevers.

Nieuwe lijst binnenkort met prijzen om lid 2023 te worden beschikbaar op de leden pagina

01 Oktober 2022

Op onze "word lid" pagina zal binnenkort de simulator van onze prijslijst voor 2023 beschikbaare gemaakt worden. U kunt deze file dan downloaden, om te openen, schakel de macro's in voor deze file in exell. U kunt hier elke manier van lid worden of zijn simuleren.